Kul jul..

Ja, det blev en kul jul. Alla är nöjda och mätta och det finns väl inget mer att säga om det. Vi hade några gäster och körde lite knytkalas. Perfekt upplägg när man är en latmask som jag själv blivit under denna vinter haha..

Vi fasar ut julen mer och mer för varje år och det känns så himla skönt. Det enda som är viktigt på riktigt är ju faktiskt kärlek och gemenskap. Sen vad man ställer fram på bordet eller vilka religiösa traditioner man än tillämpar spelar ju egentligen ingen roll. Speciellt när man är icke-religiös som jag själv är.

Julen 2020 är snart över och jag ska göra mitt bästa för att hålla mig vaken i minst två timmar till 😊 knapra lite nötter å dadlar och zappa lite på televisionen.

Ikväll är jag tacksam över allt jag har, men även för allt som försvunnit. Life works in mysterious ways och vi vet aldrig vad morgondagen bjuder på.

Men i alla fall : God fortsättning till Er 😃

Vi ses!

God jul & hare bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.