Lite frysigt & mycket mysigt..

Ja, nu har x antal av alla i familjen haft covid. Några st har hunnit bli vaccinerade och några st (kanske) har antikroppar.. Man måste ju ändå vara försiktig och det bästa är ju när man kan träffas och hänga utomhus så nu har vi varit iväg på ett ställe som ligger lagom många mil bort när man ska kuska runt i bil med folk som har mycket spring i benen haha.. Denna familj är ju ganska högenergisk, så utomhushäng är faktiskt det bästa.. Covid-tider eller ej 😀

Maj månad har ju som bekant varit ganska lurig och har bjudit på rena rama april-vädret trots att det borde vara både varmare och somrigare än vad det faktiskt är. Men skitsamma.. Vem kan gnälla på vädret när man har fint sällskap?

Inte jag i alla fall..


Nellie & Viggo vid Tallbergsbroarna..

Fsson & Me

Otroligt pampiga vyer bara några mil från stan..

Men vi har inte bara haft skogshäng.. Vi har försökt vara lite intellektuella också haha.. Kolla bara vad Lille B tar stort ansvar över det här med att lära familjens nytillskott att läsa 😀

Lille B läser för Lille Skrutt.. Det ska ju börjas i tid om bokintresset ska gå i arv 😊

Supermysiga dagar i alla fall och nu längtar jag bara efter att få gå på jobbet. Vi har ju hemskola några dagar till eftersom de håller stängt för Lille B och hans klasskompisar. Så nu får jag vara matte-svenska-engelska-och-idrottslärare haha.. Ja, jag gör så gott jag kan men nog är rasterna roligast.. och jo!! Vi äter glass precis varenda dag nu också.

Balkongmys i pensionärskuvösen

 

Vi döpte ju förresten om karantän till: ”ofrivillig semester” och på semester så får man ju som bekant äta glass varje dag. Det är ju sen gammalt!

Vad gör man inte för att hålla liv i allas motivation?

Hoppas alla som fortfarande läser här får va friska!

Kram

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Det är ju ett jättefint ställe att hänga på. Skönt att ni fått göra bort Covid, på det lättsamma sättet, om än, ofrivilligt. Glass är väl hugget i sten, att man får äta…nästan alltjämt 😁 Ha det fint, hälsa familjen! //Kram

 2. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

  Ja, nog är det skönt nu när tillvaron sakta men säkert återgår till det normala.. Det har varit mysigt att vara hemma, men nu är alla så galet rastlösa! Viggo drog till skolan idag och lämnade lillebror hemma.. Helnöjd såklart. B måste ju vara hemma till på onsdag då hans klass är välkomna tillbaks. Vilken pärs att hålla en unge hemma som bara läääängtar efter skolan och kompisarna. Haha.. någon hemmasittare lär det ju inte bli av honom i alla fall 😂

  Kram

 3. johannahsundberg

  Åh så skönt att ni har avklarat covid eller fått vaccin!
  Jag vill så gärna ha vaccin nu, så man (även om man inte börjar leva på helt som vanligt) åtminstone kan få slappna av LITE grann. 🙏🏼 *Kram*

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Hej. Det är så konstigt allting.
   Alla mina barn har haft covid men de hemmavarande hade inga symptom.

   Vi vuxna blev inte smittade och dessutom var kidsen helt symptomfria så det var ju en rätt uttråkad familj som satt i hemmakarantän vill jag lova 😆

   Ja, nu när sommaren närmar sig så vill man ju gärna kunna planera för att kunna börja träffa nära och kära. Hoppas det tar fart nu så att alla Umebor får vaccinera! Kram

   Ja, nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.