Fem generationer på G

Ja, när det har dykt upp en helt ny människa här på jorden som ska in och snurra i ”the cirkle of life” så är det bara att inse: Det BLIR mycket bebisrelaterat stuff i min tillvaro. Både irl och i mina (numera krympande) kanaler.

Jag har ju som bekant blivit mormor och eftersom jag dessutom HAR en mormor så innebär det alltså att vi nu är fem generationer. Alltså blir det obligatoriskt att försöka få till en fin bild med alla fem på och ta mig tusan om vi inte gjorde det riktigt bra alltså. Vi lyckades få till riktigt roliga bilder med en touch av humor och det var längesedan jag skrattade så mycket med familjen.

Babychefen Lille L var ju naturligtvis huvudperson under gårdagens fotografering. Trots att han är minst så har han en enorm närvaro och han är redan en starkt lysande stjärna i livets stora skådespel. Vi andra är ju numera bara statister men jag är så glad över att alla blev så himla bra på bild och jag kan inte låta bli att lägga ut några få bilder här i bloggen för en sån här generationsklunga är ju alldeles för fin för att hålla för sig själv. Kolla bara:

1-5:  Varje siffra fylld av ett helt eget universum!

 

Det råder ingen tvekan om vem som är babybossen!

Min lilla flicka har också blivit mamma.. ❤

(sooo… let’s level up together u& me)

 

Vi tog ju några ”klassiska” bilder också. Såna ”tjusiga” bilder där två av generationerna sitter på snirkliga stolar mot en grön bakgrund, men de bilderna sitter fast i en systemkamera än så länge. Får se om det kan vara något att lägga ut i en papperstidning senare i sommar. Jag hoppas det..

Hursomhelst, sommaren är kort. Det mesta regnar bort. Mindre än två veckor kvar till semester och livet känns ganska finemang just nu.

 

Jag har ju nyligt gjort en ny tatuering  i vår/sommar och den är så himla fin så det är inte klokt..

Me & my butterfly

Min fina lilla smörflygare. Jag älskar den! Hanna Löfdahl nere i studio ”källaren” har både lyckats få ut den ur mitt huvud (där den snurrat under en väldigt lång tid) och ner på en bild för att slutligen få den fastnålad på min högra arm! Amazing stuff och en bra tatuerare är allt som behövs för en lyckad vårkänsla så här i covid-tider. Tack Hanna!

Nu längtar jag efter att få semester, att få träffa min kompis Lisa, att få sova längre än 7 timmar, att få umgås mer med min familj och att bara vara.. Hur härligt liksom?

Jag mår bättre än på länge och trots eländiga saker som pågår ett stenkast från min egen bubbla så skiter jag i det mesta och ägnar mig åt allt sånt som får mig att må bra.

Man ska komma ihåg att exakt allt i livet är tillfälligt: Känslor, personer, relationer osv så nuet är ju faktiskt det enda som egentligen är bestående. Nuet är alltid konstant även om det är en svår konst i sig att befinna sig i nuet. Men det är skönt de gånger man lyckas fullt ut.

Jag har trots allt inte kommit hit för att stanna. Bara för att ändra form 🦋

 

”Var inte rädd för att förlora någon eller något här i världen, för ingenting tillhör Dig ändå”

Ha det gött alla, så ses och hörs vi!

2 kommentarer

  1. Anders

    Oj, vad häftigt med fem spänstiga generationer på samma bild!

    Kan bara inte fatta att du som är så ung har hunnit med att bli mormor! 😉 Känns helt plötsligt som om jag fått väldigt lite gjort här i livet 😀

    Önskar er alla ett långt och trevligt liv tillsammans samt en skön sommar!

    PS: Vilken fin och samtidigt cool tatuering!

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Tack Anders.
      Så himla snällt sagt.. Jag blev jätteglad 🤩
      Ja, nog är det tur att vi är unga i familjen. Det innebär ju tex att jag får ha min mormor så länge. Det känns helt fantastiskt!

      Ha en fin midsommar 🌷

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.