En stilla sommarbris…

..är väl det härligaste man kan uppleva i dessa dagar.

Den tryckande värmen börjar lätta något och kroppen kan så sakta veckla ut sig någorlunda igen. Jag blir i det närmaste helt passiv av värmen och det är ju knappt att jag orkar kravla mig ner till vattnet och svalka min stackars lekamen.

Träning har det ju inte ens varit tal om och enda gången jag egentligen rör mig är när armen öppnar kylskåpet för att se om det finns något kallt att äta eller dricka.

På tal om det så har jag förresten ett bra tips: Köp hem ett gäng små lådor med fryst mango. Perfekt att äta bara någon minut efter framtagning från frysen. Kall frukost är ju det bästa just nu, så det blir frysta hallon och fryst mango i en skål med cocosdryck. Varm frukostgröt lär ju inte bli aktuellt förrns till hösten och det är ju nätt och jämt att det ens går att dricka kaffe haha…

Annars har semestern hittills varit över förväntan. En hel vecka har snart gått och vi alla chillar på våra egna små sätt.

Jag kollar sällan på klockan och den enda hållpunkten under denna semester är att Jimpa fyller jämt senare i sommar. Dock så ska vi fira lite redan nu i helgen innan folk drar iväg på egna håll. Det ska bli så roligt att få styra upp lite festligheter och träffa lite folk. Mest Jimpas folk, men ändå.

Kan bara inte fatta att han blir hela 40 år! Han har ju snart varit min Jimpa i halva sitt liv (!!?) Galet alltså!

Världens bästa Jimmie fyller 40

Sen blir det ju en del bebishäng denna semester också. Lillkillen är inte så himla liten längre och han visar stort intresse för omvärlden. Kan inte fatta att det är mer än tio år sedan jag själv hade en bebis i den här storleken. Det är i alla fall himla mysigt!

Lille L vill ha påtår 😎

Ja, som Ni ser så har vi det himla bra. Det verkar som att det blir mestadels hemester även detta år även om vi har lite lösa planer på att åka iväg. En av två vuxna i vår familj är fullvaccinerad, en av oss är halvvaccinerad och kidsen har haft covid så jaa.. vi borde kunna åka iväg eftersom Västerbotten (just nu) är en grön region. OM vi kan åka iväg utan krångel så kommer vi ju bara att leva familjeliv med två personer till och vara coronasäkrade i ett enda hushåll så det skulle ju vara så himla härligt om vi tog oss iväg men det vet vi ju inte riktigt ännu.

Det blir i så fall en sista-sekunden-bokning i så fall. Det är två år sedan sist vi besökte vårt grannland trots som att det känns som alldeles nyss.

Annars har jag just inget annat att förtälja. Jag sover, äter och läser. Där emellan umgås jag bara med såna jag gillar och lever livet på mitt egna lilla vis.

Hoppas alla som fortfarande läser här mår skitbra!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.