Mer än en vecka..

..har gått av året och det är dags för ett inlägg här i bloggen.

Jag och mina människor mår alla ganska bra förutom att mitt tillfrisknande efter allt som varit tar sådan tid! Mitt huvud vill massor och i mina tankar så kan och vill jag göra precis allt som jag gjorde innan jag blev sjuk men kroppen säger blankt nej.

Jag har fortfarande svårt att andas vissa dagar så ibland orkar jag knappt prata men ibland får jag nåt litet ryck och går ut och springer nåt litet varv runt kvarteret. Det är knepigt när det fysiska mående är så ojämnt.. Men å andra sidan är jag ju skitglad de dagar när jag orkar massor och är precis ”som vanligt”. Man kan ju säga att jag hade höjden av otur som drabbades av både RS-virus och lunginflammation inom loppet av bara nån vecka. Fy fan vilken pärs det var alltså. Dock så har jag sluppit covid åtminstone.

Kidsen hade ju covid i våras, medan jag och Jimpa klarade oss trots att vi hängde instängda hemma tillsammans allihopa. Skumt ändå hur olika det kan vara. Nä fy, nu är jag less på allt som har med virus och sjukdom att göra *suck*

Fattar inte ens varför jag ens skriver om det?? *skrattar* Borde verkligen skriva om nåt annat.. till exempel att jag läser MASSOR! Just nu läser jag Stefan Ahnhems ”Den sista spiken” som är sjätte boken om Fabian Risk. Alla hans böcker innehåller ganska motbjudande inslag, men de är ofantligt spännande och tjocka vilket innebär att de räcker liiiite längre för en bokslukare som mig.

Och på tal om böcker så kan jag ju berätta att vi nu fått hem soffan som beställdes när vi var i Stockholm i oktober. Den är helt fantastisk och mitt nya absoluta favvoställe för bokslukande. Tidigare så var det oftast sängen och köksbordet som varit favoritplatserna i mina bostäder men jag kan ju säga att den nya soffan ändrat på det. Den är bara kort och gott fantastiskt och vi alla älskar den redan. Kolla bara:

Grönt och guld ❤

(Guld & gröna skogar hemma hos oss)

Ja, så den här vintern blir det ju av förklarliga skäl en hel del odlande av soffpotatis men just nu så måste det få vara så. Jag har ju trots allt varit sjuk och jag jobbar på att acceptera det och då är det ju härligt att ha en så här skön plats att acceptera det hela på haha..

Annars har jullovet varit helt underbart. Julafton spenderades på ett fint hotell och på badhuset. Tacomiddag med julmust på kvällen samt minimalt med julklappar. Ingen stress, ingen press och inga förväntningar annat än lugn och ro.

Nyårsafton spenderades hemma, iklädd pyjamas i nya soffan med familjen. Ett litet glas rött slank ner och det enda missödet på nyårsnatten var att det fyrbenta barnbarnet viftade ner det ungerska kristallglaset från bordet så att det röda vinet yrde över nya soffan och viskosmattan men vad gjorde väl det? Det är värdsliga i-landsproblem och som man säger: Inget kalas utan kras.

 

”Om jag är söt får jag karra” //4beningen

Ja, det var ju en bra start på bloggåret 2022. Jag ska anstränga mig mer framöver och det känns ju faktiskt kul att det ändå är en och annan som kollar på bloggen trots att jag inte varit lika frekvent.

Min förhoppning är ju att det ska bli ett roligt år med mycket skoj att skriva om. När jag kommit i form igen så kommer ju (förhoppningsvis) orken tillbaks och då blire extra kul 😁

Let’s go upside down..

Nu ska 2021 års fysiska form bli ÄNNU bättre..

2022 ska bli mitt bästa träningsår! EVER!

Tack o lov för alla fina utegym som finns i Umeå ❤

Hoppas att alla Ni som läser här mår skitbra och att Ni håller Er friska och krya.

Vi ses och hörs! Kram H

 

 

2 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Tråkigt att inte känna sig hundra. Jag är inte helt återställd i ryggen än, och jag blir så sur. Förmodligen som för dig, man vill men det tar emot och man får stoppa. Men nytt år, imorgon är en ny dag osv. Jag tror och tänker att det blir bättre, det blir det alltid, fast nåt steg bakåt, då och då, det kan man kallt räkna med. Jag är fri och otingad, kommande fredag, hur ser det ut för dig, då? Kram

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Exakt.. Nytt år nya tag 👍🏻😃
   Jag börjar kl 13 på fredag så en fmfika vore ju toppen! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.