Stålbröllop passande nog..

I fredags var det hela ELVA år sedan jag och Jimmie gifte oss.. Elva år!!

Alltså, jag läste blogginläggen som jag gjorde här i vk-bloggen den fjärde november 2011 och det kändes ju… som om det vore förra veckan.. Alltså.. va?

Men i alla fall, elva års äktenskap har alltså förflutit och i fredags så firade vi ”stålbröllop”. Hur häftigt liksom? Just stål får mig att tänka på att vi nu, förmodligen blivit härdade som stål med tanke på allt vi blivit utsatta för.. och ändå.. trots allt lyckats hålla i vårt äktenskap med resultat att vi nu är hårda som stål 😁

Hursomhelst så känns det så himla kul. Jag har aldrig tidigare varit en del av ett så starkt team som det jag och Jimmie är och till våren är det 20 år sedan vi träffades. Mycket har ju hänt under våra tjugo år tillsammans och jag skulle inte kunna tänka mig en bättre människa att dela mitt liv med. Att få leva tillsammans i ljus och värme med denna man är något av det bästa som hänt mig och jag kan verkligen rekommendera ALLA att leva ihop med någon som gör en till en bättre version av sig själv VARJE enskild dag.

Stålbröllisarna..

Jag känner mig i alla fall ganska likadan nu som jag gjorde i november 2011, med undantag att jag faktiskt mår tusen gånger bättre eftersom jag (trots allt) nu kommit över mitt livs trauma som var ganska aktuellt för elva år sedan. Den enda skillnaden nu är väl att jag är liiiite mer rynkig och kantstött men trots allt jävligt glad och snygg (på det stora hela) haha..

Vi har i alla fall bestämt oss för att vara gifta i minst elva år till…

Och på tal om elva år… Snart är det också elva år sedan vi flyttade in i vår fina lilla lägenhet också. Jag älskar dessa 99 kvadrat lika mycket nu som jag gjorde då och trots att det inte är många skavanker som dykt upp här under årens lopp så kände jag ändå att det var dags att förnya oss lite här hemma. Dessutom finns det ju numera några barnbarn och en hund i familjen så nu finns det av naturliga skäl mer prylar i omlopp och det kräver både planering och struktur och eftersom jag är ganska bra på att organisera (och inspirera) så fixade jag och trixade lite i lilla hallen och sen blev det så fint så fint…

Före…

Å efter…

Ja, ett par tusingar spenderat på IKEA är väl inte jättespännande eller annorlunda, men väl planerat och mycket funktionellt i vår lilla hall 😊

Det blev vägghängda köksskåp och ett par garderober plus en billig skohylla som man skruvar fast i väggen!

Alla är nöjda och det är jag med!

Annars vette tusan vad jag ska skriva.. jag kommer nog att blogga snart igen och visa lite före & efter bilder med tanke på att det snart är dags för mitt vardagsrum att få en fondvägg i guld-metallic. Fast det lär ju ta några veckor innan jag orkar ta tag i det projektet! 😂

Så vi ses väl senare.. när det är gjort helt enkelt!

Hoppas allt är bra hos Er!

6 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Man får lov att gratulera. Och ja…ni matchar varandra, som hand i handske, av vad jag sett, i alla fall 😊 Snyggt blev det i hallen också. Vi skulle nog kunna förändra saker i vår hall, vi också. Men det får nog vara, för stunden. Men en vacker dag, så… Kram

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Tack Maria ❤️
   Hallen är ju alltid en sån plats där det samlas massor med jox.. husets in å utgång behöver man ju hålla någorlunda fritt.. det är svårt..
   Men liiite lättare nu😄

 2. Anders

  Jisses vad åren går fort! Stort grattis till dig och Jimmie för 11 års äktenskap och 20 år tillsammans! Och njut av den fina hallen!

 3. Åsa Sund

  Så härligt att läsa om er relation och tillvaro. Bara att gratulera och önska lycka till inför många kommande år!
  Hoppas ni alla i familjen får vara friska och fortsätta att ha det så här fint ihop!

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Tack Åsa 😊
   Vi har det så himla bra i våran lilla del av universum!
   Trots att November är tyngsta månaden så ser jag ändå ljuset i tunneln.
   Kram på dig❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.