Mindre jul är lika kul..

Jaa.. eftersom överkonsumtion, religion och kött tycks vara julens tre gyllene grundbultar så känner jag nu (så här med facit i hand) att julen varit helt suverän även detta år.

Jag har jobbat, inte shoppat..

Jag har ätit helt perfekt (grön) mat..

Jag har inte funderat ett dugg på varken Jesus eller någon annan religiös frontfigur..

Och eftersom jag inte heller har handlat massa (onödiga) grejs under det gångna året så tänkte jag att någon slags härlig final måste jag ändå koka ihop till min lilla familj så det blir helt enkelt en vecka i solen för mig och mitt Crew! Imorgon sticker vi först en bit norrut med bil för att senare på eftermiddagen lyfta och dra vidare till Gran Canaria. Dessutom så har jag med mig en av världens bästa killar som fyller hela 18 år på onsdag så det blir liksom flera (jul)flugor i en smäll som också kommer att toppas med en riktig nyårsskräll!  Vi ska bo vid havet. Exakt nere på en strand faktiskt och vi ska ha det så jääääkla gött! Jag byter långkalsongen mot en bikini istället och det känns så underbart!

Nu ska det plockas ihop massor med good energypoints som ska räcka ända fram tills det blir lite varmare på våra breddgrader.

Hoppas att alla som läser här har haft fina dagar och att ingen har behövt vara ensam.

Magisk vy från en inglasad balkong..

Nästan som en tavla!

Ha det så fint alla som läser här. Hoppas Erat avslut på 2022 blir lika bra som början på 2023 och förresten.. Visst är det extra härligt att vi redan passerat vintersolståndet?

Kram å Häj!!

 

4 kommentarer

 1. Anders

  Javisst känns det som om man befinner sig på ”bättersia” när vintersolståndet har passerat 🙂 Ha en riktigt skön vistelse på Gran Canaria och god fortsättning!

 2. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

  Ja nu när vi fått se solen på lite mörkare håll så känns det som att resten av vintern kommer att gå som smort🤩

  Hoppas du mår bra och gott nytt år!

 3. Åsa Sund

  Grattis till ett väl genomfört 2022! Ha en riktigt fin årsfinal och en jättebra debut på 2023!
  Hoppas att ovädret på G C tidigare i veckan har avtagit när ni landar där, så du slipper bli ”fångad i en stormvind” eller sandstorm!

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Tack Åsa🤩 det är exakt min plan.. nu ska det nya få ta plats med full kraft och det ska bli ett riktigt toppen år!!
   Hoppas detsamma för dig.

   Här på Granca har det lugnat sig med strömmarna och idag har det varit ganska ”som vanligt”. Jag bara sitter och ler hela tiden.. galet härligt känsla att ha sol och strand här och samtidigt veta att snön driver i massor hemmavid!! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.