Edward Riedl (M)

Volvo backar om chefsbonusar efter stark kritik från bl.a Fredrik Reinfeldt (M)…

Ledningen för Volvo meddelar att man nu backar om höjda bonusar till cheferna. Så sent som igår riktade statsminister Fredrik Reinfeldt (M) stark kritik mot företagets planerade tilltag. Det är fullständigt orimligt att företag som tvingas avskeda personal och ber om statliga pengar samtidigt höjer chefernas bonusar och delar ut pengar till aktieägarna. Mot den bakgrunden blir kritiken från Mona Sahlin och socialdemokraterna gentemot regeringen obegriplig. För varför skall vi använda skattepengar för att göda redan fyllda fickor. Jag är övertygad om att den kritiken gentemot regeringen genomskådas av de allra flesta.

Edward Riedl (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.