Edward Riedl (M)

TCO tror på Obama – Jag tror på Fredrik Reinfeldt (M)

TCO har i en debattartikel kritiserat alliansregeringens politik under nuvarande finanskris. De menar att regeringen borde spendera mer pengar för att få igång ekonomin och hänvisar till Obamas politik i USA som de menar borde vara modellen för Sverige.

Problemet med Obamas politik är att han stimulerar den amerikanska ekonomin med lånade pengar och genom att öka takten på sedelpressarna. Att som TCO hänvisa till Obamas politik som lyckad är oseriöst eftersom vi ännu inte sett slutet på den. Risken finns att det amerikanska experimentet tar slut med en förskräckelse.

Jag är övertygad om att alliansregeringen gör klokt i att hålla hårt i våra skattepengar. Sverige har ett mycket bra utgångsläge med stabila offentliga finanser.

Debattartikeln från TCO:

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.