Edward Riedl (M)

Rika kvinnor är lyckligare enligt en amerikansk studie…

Amerikanska forskare har i en studie sett att rika kvinnor är lyckligare än fattiga kvinnor. Vilken banbrytande forskning. Tänk att kvinnor som inte behöver oroa sig över sin ekonomi faktiskt verkar må bättre än de som ständigt oroar sig för att få ekonomin att gå ihop. Det hade jag aldrig lyckats lista ut. Det måste vara samma forskare som gjorde den banbrytande upptäkten att det gör ont att när man slår tån i tröskeln.

Nu har jag inte läst studien själv utan endast sett resultatet i aftonbladet. Jag hoppas att det fanns mer substans i forskarnas arbete än det som syntes där.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.