Edward Riedl (M)

LO med Wanja Lundby-Wedin i spetsen har lurat sina medlemmar…

Wanja Lundby-Wedin har upprepade gånger den senaste tiden ondgjort sig över direktörer som fått miljonbonusar. Nu visar det sig att där hon själv suttit med i styrelser som ’arbetarnas representant’ varit med och förhandlat fram miljonbonusar. AMF:s förre vd Christer Elmehagen har de tre sista åren erhållit 32 miljoner kronor enbart i pensionsavsättningar. Totalt har AMF:s styrelse godkänt utbetalningar på 104 miljoner kronor de senaste tio åren till Elmehagen.

När detta nu blir känt vill hon inte längre kommentera miljonbonusar utan avböjer helt frankt att svara på frågor. Det är anmärkningsvärt när ’hennes medlemmar’ nu förlorat flera miljarder av sina pensionspengar att helt enkelt inte svara på frågor. En fråga jag gärna skulle vilja ställa är: Tycker du det är rimligt att ’arbetarrörelsen’ ersätter sina chefer med över 100 miljoner kronor i ljuset av att gräsrötterna förlorat flera miljarder?

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

2 kommentarer

  1. lurad

    Bra att någon börjar att röra i sop(p)skålen vi som jobbar och gör rätt för oss blir heligt förbannade av det vi läser Det är nu så att man söker andra vägar att klara sin ålderdom, då man betalat avstått pengar i lönekuväret för en trygg ålderdom,jag vet inte hur mycket och så är det så här. Hugg inte av den hand som föder. Är vi där nu?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.