Edward Riedl (M)

Wanja Lunby-Wedin är inte bara LO-ordförande – Hon sitter också i (S) partistyrelse…

Imorgon kommer riksdagen att hålla en bonusdebatt eftersom socialdemokraterna krävt detta. Det är bra att riksdagen för en konstruktiv debatt om bonusmodeller. Men när socialdemokraterna krävde detta var de knappast medvetna om att det i den egna partitoppen fanns personer som varit med och förhandlat fram de värsta avarterna av bonussystem. (S)nopet värre…

Wanja Lunby-Wedin är inte bara LO-ordförande. Hon sitter också i socialdemokraternas partistyrelse och verkställande utskott tillsammans med Mona Sahlin och ytterligare fem personer. Hon tillhör alltså ledargarnetyret inom socialdemokratin. Än mer (S)nopet…

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.