Edward Riedl (M)

Nu pratar Mona Sahlin och (S) klartext – Vinner de valet blir det rejält höjda skatter….

Nu presenterar äntligen Mona Sahlin och socialdemokraterna sin alternativa politik. Det handlar om att höjda skatter inom många områden. För att inte skrämma bort ’vanliga’ väljare säger man att höjda skatter endast skall drabba de rika. Men riktigt så enkelt är det inte. Men eftersom Mona Sahlin vet att höjda skatter för de ’rika’ inte ger några pengar att tala om till statskassan skickar hon med en liten brasklapp – Hon utesluter inte andra skatteförändringar. Jag hoppas det hårt arbetande svenska folket vet vilka det är hon talar om. För det handlar nämligen om att åter börja höja inkomstskatterna för vanligt hårt arbetande folk. Det handlar om tusentals kronor mer i skatt för lärare, sjuksköterskor, butikspersonal och andra hårt arbetande yrkesgrupper.

De höjda skatternas politik är en återvändsgränd som kommer att rasera den svenska vällfärden om den används igen. Det måste märkas i plånboken när man arbetar.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.