Edward Riedl (M)

Idag genomfördes vår moderata länsförbundsstämma i Västerbotten…

Idag genomförde vi vår länsstämma för moderaterna i Västerbotten. Jag satt som stämmordförande och guidade oss igenom en mycket trevlig dag. Anders Ågren omvaldes som ordförande och jag som kassör för länet. Ett tiotal motioner behandlades under dagen som rörde sig från allt till hur vi skall stoppa bensinmacksdöden i glesbygden till hur vi kan förbättra utbildningarna i partiet. Det delades ut förtjänsttecken för de som under lång tid gjort ett stort arbete för partiet. Jag redogjorde också som valledare i Västerbotten kring upplägget och planeringen av EU-valet i juni och kyrkovalet i höst.

När jag summerar dagen kan jag konstatera att vi står väl rustade inför de stundande valen, inte minst 2010. Moderaterna i Västerbotten består av många duktiga och engagerade västerbottningar som verkligen vill vara med och göra ett bra Västerbotten ännu bättre.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.