Edward Riedl (M)

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) tar ansvar – Inga ofinansierade löften

Trots att vi närmar oss en ny valrörelse visar alliansregeringen att stabila statsfinanser är viktigare än ofinansierade vallöften. Det känns tryggt med en regering som orkar ta ansvar i svåra tider. Inga nya reformer utlovas förrän det finns ekonomiskt utrymme.

Edward Ried, gruppledare i landstinget (M).

2 kommentarer

  1. Anders

    Är det ansvar att inte göra något åt arbetslösheten? Är det ansvar att strunta i alla som fallit mellan stolarna pga arbetskada osv? Är det ansvar att sänka skatterna och strunta i alla låginkomsttagare? Är det ansvar att slå sig för bröstet och tro att man är bäst i världen på allt, när man egentligen har förstört det mesta i detta land?

  2. Edward Riedl (M)

    Jag delar inte din verklighetsbeskrivning i stort. Däremot finns det tyvärr människor som fallit mellan stolarna vilket alltid är olyckligt. Det skedde också med den förra regeringen. Men självklart är det sådant som ständigt måste förbättras. Trygghetssystemen måste fungera när vi behöver dem.

    Däremot har du fel när det gäller skattesänkningarna. Det är nämligen låg och medel-inkomsttagarna som är de stora vinnarna på jobbskatteavdraget. Det har varit en medveten strategi för att göra det mer lönsamt att arbeta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.