Edward Riedl (M)

Umeå måste bli en bättre stad för båtlivet…

Vi har ingen skärgård i Umeå vilket innebär att vi måste anstränga oss mer för att bli en bättre båtdestination. Men även för att fungera för det lokala båtlivet krävs att vi kraftsamlar i Umeå. Avsaknaden av skärgård kan uppvägas av vår vackra älv i kombinationen med att vi utvecklar spännande strandhugg och destinationer i och omkring Umeå. För detta krävs att näringslivet är med och hittar affärsidéer att utveckla och att kommun och länsstyrelse har en positiv ingång i det fortsatta arbetet. Tillsammans med de engagerade i båtklubbar kan vi utveckla Umeå som båtdestination till glädje för besökare och det lokala båtlivet. Dessutom finns det pengar att tjäna för Umeås företag om vi får fler människor till vår vackra stad med både bil och båt.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.