Edward Riedl (M)

Vänsterns hjärntrust störde statsministerns tal under en minut….

Mer än så var det inte.

Läs mer: http://www.vk.se/Article.jsp?article=304176#tw_link_widget

Snopet dock att deras noga planerade kupp slutade i att de inte ens lyckades hålla sin banderoll rättvänd.

Bristen på respekt för sina meningsmotståndare är tydligt hos vänsterradikaler när de ständigt visar detta dåliga omdöme att förstöra för andra. Odemokratiskt och plumpt.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Etiketter: ,

12 kommentarer

 1. Tomme

  Håller med att det var odemokratiskt och plumpt. Men du skriver att vänsterradikaler ständigt förstör för andra. Men kan du även vara så insiktsfull ock erkännande att du också kan skriva lite om att även höger ägnar sig åt detta. Jag vet att moderater vid ett flertal tillfällen inte respekterat Sverigedemokraterna på liknande sätt. (Därmed inte sagt att jag sympatiserar med dem). Om du värnar om demokratin, har inte alla partier att göra sin röst hörd? Både högern och vänstern tycker jag har lätt för att skylla på andra och inte ha insikt om sig själva. Kommentar Edward? 🙂

 2. Undrande

  Lätt att säga från en person som bor i en av dom lyxigaste lägenheterna på Järnvägsgatan.. Då är det lätt att säga vad som är rätt och fel.

  ”radikalvänstern” sympatiserar inte med någon som vaknar med hotellfrukost på morgonen, på andras förtjänst.

 3. Skit i det

  Skrämmande att en person med politik som yrke inte kan kommentera deras auktion med mer än kvalitén på utförandet.

  Lämna gärna en kommentar om varför du tror att dessa personer är leds och fly förbannade på eran orättvisa högerpolitik, och lögnaktiga partiledare i hans för stora skor.

  Nästa gång det sker kommer jag stå och skrika med dom på grund av såna som dig. Fy fan.

 4. Edward Riedl

  Svar till Tomme (2009-09-28 18:50)
  Jag har aldrig hört att moderater förstört möten för SD. Skulle så varit fallet, vilket jag starkt betvivlar, så är det givetvis lika fel det.

  När det gäller självinsikten så är jag part i målet och har därför svårt att sakligt uttala mig om detta. Jag försöker givetvis att vara insiktsfull när det gäller både mina egna och mitt partis brister. Men jag kan säkert fela ibland.

 5. Edward Riedl

  Svar till Undrande (2009-09-28 23:11)
  Oaktat hur man bor bör rimligen de demokratiska spelreglerna se lika ut. Men för de som inte tror på demokrati kan det givetvis tyckas märkligt att så är fallet.

 6. Edward Riedl

  Svar till Skit i det (2009-09-29 01:05)
  Människor som inte respekterar de grudläggande spelreglerna i en demokrati är svåra att sakligt bemöta. Om dessa vänsterradikaler sätter sig ner och för ett sansat samtal är jag den första att ta debatten med dem. Men när de skriker på andras möten är det svårt att föra detta sakliga samtal. Om du ocks¨å vill skrika är det givetvis din fulla rättighet att göra så. Vi lever i ett öppet demokratiskt samhälle som omfattar alla – Även de som vill ha det annorlunda.

 7. Johnny

  Alltså den (din) liberala uppfattningen av demokratibegreppet är både skrämmande och felaktigt. Man må tycka att SUF:s metod är ostilig eller rent av dum men odemokratisk, knappast. Det är nog dags för dig, herr Edward, att plocka upp en historiebok och begrunda hur och varför Sverige idag kan kallas för en demokrati. Ditt parti var ju motståndare till ALLA reformer som gör att vi idag har ”demokrati”. Det SUF gjorde, hur illa man än tycker det är – var att utnyttja yttrandefriheten. Du kan knappast sopa under mattan att spelreglerna inom demokrati är lika för alla? Herregud! Så du menar att jag som ex-sjukskriven, låginkomsttagare, uppväxt i miljonprogram har exakt SAMMA möjligheter att yttra mina sikter som t ex Herr Wallenberg som äger enorma mängder media eller varför inte ta Centerpartiet, som också ägt stora mängder media. Hur du får ihop din världsbild och falska demokratisyn är helt verklighetsfrämmande för mig, och du ska vara yrkespolitiker. Inte undra på att detta land går käpprätt åt skogen

 8. Milkoss

  ”Oaktat hur man bor bör rimligen de demokratiska spelreglerna se lika ut.”

  Så du menar att ditt trygga, snygga boende och ditt stabila och (mycket) välbetalda jobb inte sätter dig i en överlägsen position jämte mot en vanlig arbetare?

  Eftersom grundförutsättningarna är helt olika blir också metoderna det.

 9. lanny

  Du har uppenbarligen missuppfattat demokrati-begreppet. Sätt dig i skolbänken igen och säg upp dig som politiker. Jag är trött på att vissa sitter i våra såkallade demokratiska institutioner. Men om man har insyn i hur debatten och politiken förs inom kommunfullmäktige t.ex. skulle man nog inte kalla den demokratisk heller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.