Edward Riedl (M)

Vad menar (S)? Kan någon sosse berätta för oss andra…

Om (S) vinner valet skall gapet mellan löntagare och pensionärer slutas har s-kongressen beslutat. Men vad menar ni egentligen. Skall skatten för löntagare återigen höjas som förra gången ni hade regeringsmakten eller tänker ni sänka skatten även för pensionärer? Om jag får vara besvärlig – Hur tänker ni finansiera förslaget?

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Pelle

    Hur var det nu med din EMPATI när det gäller dom som ni ”straffat” under denna regeringsperiod – kan du inte svara på frågan du fått två gånger på din blogg?

    Är pinsamt att svara på en rak fråga?

    När det gäller förslaget om utjämning av skattesatserna för de ”misshandlade” grupperna så kommer dom att vara finanserade med bla höjd skatt för de som tjänar mest – era kärnväljare – låt oss slippa mantrat ”under.. osv. vi börjar vara less på den ”floskeln” från alliansens reklambyrå!

    Jag är inte sosse utan SOLIDARISK med de som har det sämre – du har ju tydligen fått allergi mot det ordet?

  2. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2009-11-01 10:35)
    Raka frågor och grundlösa tyckanden är för mig två skillda saker. Ställ en fråga så skall jag försöka besvara den.

    Min blogg handlade om det enkla faktum: Vad vill (S) och hur skall de finansiera detta? Tystnaden talar sitt tydliga språk.

  3. Pelle

    Edward då tar jag frågan för tredje gången, den här gången skriver jag sakta!

    Hur var det nu med din EMPATI när det gäller dom som ni ”straffat” under denna regeringsperiod – ungdomar – arbetslösa – sjuka – pensionärer – kan du inte vara snäll att svara på den frågan du fått (två) tre gånger på din blogg?

    Är det pinsamt att svara på en rak fråga eller är svaret pinsamt?

  4. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2009-11-02 10:01)
    Din fråga är mer tyckande än en faktiskt fråga. Jag håller, som jag tidigare skrivit, helt enkelt inte med dig i din beskrivning av vad som skett med alliansregeringen. Därigenom finns det inget att besvara kopplat till ditt tyckande.

    Jag anser inte att pensionärerna fått det sämre genom att löntagarna fått det bättre. Dessutom har regeringen även i mindre utsträckning förbättrat de ekonomiska villkoren för pensionärsgruppen.

    Sedan har den globala finanskrisen med efterföljande lågkonjunkturen drabbat många på olika sätt. Men i Sverige har vi klarat oss förhållandevis bra trots allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.