Edward Riedl (M)

Strunta i Mona Sahlins väska – Se vad hennes politik riskerar att göra med Sverige

Mona Sahlin (S) har fångats på bild med en jättedyr märkesväska och i aftonbladet blir det en artikel.  Men vad har det för betydelse. Hon har rimligen råd eftersom hon tjänar rätt bra. Men snälla nån. Strunta i väskan kära media och ställ henne mot väggen för den pol9itik hon vill bedriva och vad det kommer att göra med Sverige.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

16 kommentarer

  1. Pelle

    Jag har just läst artikeln som ”Arbetare” hänvisar till kommentaren nedan, det borde alla som skall rösta göra!

    En gammal riktig Centerpartist har talat – det måste kännas främmande för en sådan gentleman att finnas i parti som under Olofssons ledning hamnat lika långt till höger som Moderaterna.

    Alliansen är ett val för ”egoisterna” i samhället som jag också skrivit som kommentar på ER blogg ”valet står mellan…”

    Solidaritet eller egoism i samhället är det vi skall rösta om i valet!

  2. lf

    Om väskan håller jag fullständigt med.(Konstigt att vi har blivit så överens på vissa punkter).
    Men en sak är säker, socialdemokraterna kommer aldrig att äventyra Sveriges väl och ve.Men vid de tillfällen ni har haft makten,då har ni kört ned ekonomin i botten.Visst kommer du ihåg det stålbad som vi fick gå igenom på 90-talet.

  3. Eberth

    lf säger: ”Visst kommer du ihåg det stålbad som vi fick gå igenom på 90-talet”.

    Alla förstår att du skrev fel decennium, för det du åsyftar är Stålverk 80. Det var ett katastrofalt stålbad som sossarna stod för.

  4. Johan Karlsson

    Ifs historiska kunskaper visar åter igen sina stora luckor. 90-talskrisen grundlades med sossarnas reformer av lånemarknaden i mitten av 80-talet. När borgarna tog över befann sig redan ekonomin i fritt fall. Det känns återigen som den gamla tanken om lögnen som blev sanning bara man upprepade den tillräckligt många gånger.

  5. Edward Riedl

    Svar till Arbetare (2010-01-22 14:49)
    Bitter gammal gubbe som inte tål Maud Olofsson och tufft kvinnligt ledarskap. Han skämmer mest ut sig själv genom dessa ständiga påhopp på centern och alliansen.

  6. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2010-01-22 16:25)
    Tråkigt med bittra människor som Börje Hörnlund som numer verkar ha som sin uppgift att jäklas med Maud Olofsson. Tråkigt.

  7. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-01-22 18:38)
    Oroväckande för en av oss om detta upprepas alltför frekvent…

    När det gäller historien om krisen i början på 1990-talet så tror jag du vet bättre. Hur menar du att en borgerlig regering bygger upp en bostadsbubbla på några månader? Har alla ekonomer fel som menar att bostadsbubblan sucessivt byggdes upp med början i 1980-talets mitt?

    Nu är väljarna inte så intresserade av historiens som vi politiskt aktiva och intresserade. Men lite hederlighet i verklighetsbeskrivningen är trevligt.

  8. Edward Riedl

    Svar till Eberth (2010-01-22 22:18)
    Krisen i början på 1990-talet står att finna i sucessiv uppbyggnad av en bostadsbubbla från 1980-talet. Bubblan briserade sedan när den borgerliga regeringen övertog regeringsmakten. Men det hederliga i att beskylla en några månader gammal regering för en bostadsbubbla som byggts upp under ett decenium känns ändå övermaga.

  9. Pelle

    Så är du återigen otrevlig på din bolgg – Börje H är ingen ”bitter gammal gubbe” utan en klok äldre man med livserfarenhet.

    Du däremot är en ”elak” ung högerytter utan empati och livserfarenhet!

  10. Andreas Westin

    Du har givetvis helt rätt – strunta i en väska med värde som en vinterjacka. Fokuset måste vara på vilka frågor som Mona och Co driver och ser som de viktigaste, och dessa är inte till gagn för Sverige i allmänhet och i synnerhet inte för Norrland. Tyvärr så finns en politisk efterblivenhet (jag menar så här; läs bara en vanlig ledare i VF) som vi måste möta och det är inte alla gånger så lätt. Lycka till i valrörelsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.