Edward Riedl (M)

Moderaternas dörrknackningskampanj fortsätter

Igår var vi tio moderater som fortsatte att knacka på hos umeborna och dela ut valinformation. Igår fortsatte vi på Teg och snart kommer vi att besöka andra delar av Umeå.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. ck

    Men Du Edward lönar det sig att knacka dörr? I senaste op.mätning så leder nu de röd-gröna med drygt 8%. Varför kommenterar Du inte det? Du brukar ju kommentera de flesta op.mätningarna. Regeringsmakten håller på att glida Er ur händerna, tack och lov. Du kommer kanske inte in i riksdagen men då får Du mycket tid till att renovera en gammal båt som Du drömt om.

  2. Edward Riedl

    Svar till ck (2010-04-30 13:05)
    Jag tror inte på modellen att ge upp bara för att det ser svårt ut. Dessutom behöver Sverige fortsatt en politik för nya jobb och bättre välfärd. Det kommer jag att prata med väljarna om hela vägen fram till valdagen.

    Tid för att renovera båt kommer det förhoppningsvis att bli ändå någon gång i framtiden…

  3. lf

    Nej,nej nu kan du sluta upp med dörrknackningen.De flesta har redan genomskådat din och moderaternas usla politik som vidgar klyftorna och skapar ett ojämlikt samhälle.Varför skall du ut och dörrknacka om det.Njut av våren,ta fram en bra bok.Rekommenderar boken ”den vita massajen”om du inte har läst den.
    Sen ett förslag till första maj.Gå ner till torget och hör på talen,där huvudtemat är solidaritet.

  4. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-04-30 17:39)
    Jag har skrivit en blogg om att det nog är dags för det nya arbetarpartiet att även överta arbetets dag då vi numer är det politiska alternativet som står upp för arbete och arbetets villkor.

    Dörrknackningen och samtal med länsborna kommer vi att fortsätta med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.