Edward Riedl (M)

Att ha ett jobb är viktigt på många sätt

 

Vi moderater lyfter i våra nationella valfilmer fram fler dimensioner på jobb än bara lön. Att som människa ha ett arbete att gå till är viktigt på många olika plan. Full sysselsättning är målet med vår politik.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , ,

8 kommentarer

 1. Anders Lindgren

  Om man är sjuk så att man inte KAN jobba då? Förstår du vad jag skriver? Om man inte KAN jobba. Inte om man inte VILL utan om man inte KAN jobba? Är dom människorna inte värd skiten ni står och kastar på dom ens

 2. Arbetare

  Instämmer helt med Anders L,s kommentar!
  Dessutom de jobb som ni skapat på 4 år är jobb-coacher och subventionerad städning!
  Inget att skryta över precis!

 3. Moderat

  Arbetaren: Inser du att att vi har gjort tusentals jobb vita? Sverige har en rätt stor svart jobssektor som vi nu har minskat med hjälp av RUT-avdraget. Dessa människor som utför dessa jobb har fått en socialförsäkring och kan spara till sin pension med hjälp av RUT. Det verkar som att du glömmer att det är människor precis som du och jag som utför dessa jobb och behöver något att leva på spec. om dem nyligen bosatt sig i Sverige. För övrigt är det bättre att pengar subventioneras till nytta som ett jobb än till dem som hellre vill sitta och få bidrag än att jobba.

 4. Fredrik

  @Anders Lindgren, på vilket sätt är din kommentar relaterad till inläggget? Att Moderaterna ska erbjuda möjligheten till att hitta kärleken också till folk som inte KAN arbeta?

 5. Edward Riedl

  Svar till Arbetare (2010-08-30 19:37)
  Att bara svartmåla alliansen och Sverige kommer inte att ge de röd-gröna regeringsmakten. Jag och många med mig tycker tvärtemot vad du skriver att alliansregeringen gjort ett bra jobb med att ta Sverige genom den globala ekonomiska krisen. Dessutom har vi en bra framtidsvision där vi kan fortsätta utveckla och förbättra världens mest omfattande välfärd och-trygghetssystem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.