Edward Riedl (M)

Moderaterna i Umeå rejält framåt i lokal Skop-mätning

Vk har gjort en lokal Skop-mätning i Umeå där vi moderater går rejält framåt. Skulle resultetet hålla i sig är det vårt bästa resultat i modern tid. Det är ett kvitto på att det hårda arbete vi alla lägger ner faktiskt lönar sig. Men vi måste trots detta bli bättre på att ta väljare direkt från socialdemokraterna för att få ett maktskifte i Umeå. Det här var en viktig kontrollstation – Men det är fortfarande 15 dagar kvar till valet. Vi har gått om tid att övertyga ännu fler.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

9 kommentarer

  1. Fredrik

    Stefan Andersson
    Inga floskel svar nu men vad exakt är är stupstocken? Redogör gärna för detta. Vad är konstigt med omställningsförsäkringen? Är/var du förresten nöjd med att 140 personer i veckan förtidspensionerades under senaste s eran?

    Förresten fantastiskt kul att M går framåt i norr. Jag har flera bekanta som överger vänsterpartierna på grund av att man är trött på deras floskler. Bakåt eller Framåt!

  2. Till Fredrik

    Stupstocken är att du bara kan vara sjukskriven i 18 månader, sen har du ingen rätt till sjukpenning oavsett om du fortfarande är sjuk och inte kan jobba.
    Efter 18 månader med borgarna så är du frisk. Även om du varit sjuk hela livet i en kronisk sjukdom.

  3. Ann-Louise

    Att människor ges en chans till arbete måste väl ändå i första hand ses som något positivt! Ni socialister vet mycket väl att en individuell prövning görs, ingen ”stupstock” alltså! Jag tycker det är fult att ständigt ljuga som ni gör! Jag vet också många som väljer en röst på Alliansen detta val: Det finns ju inget annat regeringsalternativ! Efter att ha tittat på gårdagens valutfrågning av vänsterledaren Lars Ohly blev man ännu mer övertygad därom!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.