Edward Riedl (M)

Viktigt med majoritetsregering

I den senaste opinionsmätningen från United Minds leder alliansen med nästan 8 procentenheter. Det ska nu mycket till för statsministern skall heta något annat än Fredrik Reinfeldt de kommande fyra åren. Alliansen leder med 49,8 mot 41,9 för de röd-gröna. Det stora frågetecknet är snarast om sverigedemokraterna kommer in eller inte. Om de kommer in är det viktigt med en borgerlig majoritetsregering. Nu är det viktigt att vi från alliansen mobileserar våra sista krafter för att Sverige skall få en majoritetsregering.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Edward Riedl

    Svar till Jörgen (2010-09-15 08:42)
    Tyvärr hinner jag inte läsa alla länkförslag jag får. Tack ändå. Högmod går före fall – Jag tar inte ut någonting i förskott. Däremot tänker jag jobba hårt för att Sverige fortsatt ska ha en majoritetsregering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.