Edward Riedl (M)

Är Holmlund emot kärnkraften numer?

Jag noterar hur Lennart Holmlund (S) skriver om kärnkraften i olika sammanhang. Mest intressant vore möjligen att veta vad han numer tycker om kärnkraften sedan socialdemokraterna började samarbeta med miljöpartiet. Har du svängt i frågan Holmlund? Eller vill du bara skälla på centerpartisterna i frågan?

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. Johan Karlsson

    Verkar som att karln är emot allt som regeringen är för. . .

    Men kan du inte skriva lite om vad du vill att regeringen ska göra under mandatperioden? Vilka reformer skulle du vilja göra? Inga löften utan bara några frågor som du skulle vilja förändra om du fick bestämma. Jag saknar visioner om framtiden, inte bara från oppositionen utan även från regeringssidan.

  2. Edward Riedl

    Svar till Mattias Eriksson (2010-09-26 05:03)
    Att få en fråga till ett påhopp var djärvt. Jag för min del tycker det är rimligt att en ledande företrädare för socialdemokraterna bör kunna svara på den här typen av frågor. Inte minst i ljuset av hans ständiga utfall mot olika centerpartister.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.