Edward Riedl (M)

Sista timmen som gruppledare i landstinget

Det känns både utmanande och spännande att påbörja arbetet som riksdagsledamot för Västerbotten. Men om en timme så är jag inte längre gruppledare för moderaterna i landstinget här i Västerbotten. Det känns faktiskt lite vemodigt. Jag kommer strax att leda det sista gruppmötet när den nya moderatgruppen skall konstituera sig. Jag kommer självklart att finnas med en tid framöver som bollplank för de nya men formellt kommer jag snart inte längre att leda arbetet. Men den nya gruppen består av många duktiga personer som kommer att både växa in i sina nya roller och göra ett bra arbete. Det är mycket och viktigt arbete som väntar dem. Jag önskar dem lycka till i arbetet med att utveckla och förbättra sjukvården i Västerbotten.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.