Edward Riedl (M)

Vet Ohly att Mona gjort slut?

Stödet för de röd-grönas gemensamma politik fick tummen ner av väljarna i höstens val. Underkännandet handlade om det politiska alternativ som de tre röd-gröna partierna representerade som jag och många med mig menar hade fått rejäl slagsida åt vänster. Nu menar fyra av fem svenskar att det är rätt att lösa upp det röd-gröna samarbetet. Svenska folket bör i det här läget vara nöjda över att de inte valde att stödja de röd-gröna som nu visar att de inte ens kan samarbeta i opposition – Hur hade det gått om de styrt Sverige?

Mona Sahlin har gjort slut i alla stora media och hennes partivänner välkomnar detta på samma ställen. Trots detta så menar Lars Ohly att samarbetet fortsätter som tidigare. Innebär det att deras samarbete var så dåligt innan? Eller har Mona bara glömt att ringa Ohly och säga att det är slut?

Läs mer här, här, här, härhär, här, här, här, här , här, här, här, här, här och här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

En kommentar

  1. Nina

    Eftersom du länkar till olika artiklar så borde du väl rimligtvis ha läst dem. Det står klart och tydligt att man (S V och MP) går tillbaka till samma läge som före valet. Alltså, alla går och jobbar med sitt för att träffas kontinuerligt. Detta framhöll ju även Mona Sahlin.Ytterst penibelt av dig att framställa Ohly som ”lite bakom” när fallet inte är så i de kommentarer som han gett angående samarbetet. Det är inget konstigt att var och en går hem til sitt. Han verkar ha greppat det. Full logiskt. Du verkar inte greppa det? Ologiska är ju hur moderaterna tillåts konsumera andra alliansparter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.