Edward Riedl (M)

Leenden och glada miner är smittsamt

Tidigare idag när jag var ute och körde bil i Umeå stannade jag i vanlig ordning vid ett övergångsställe för att släppa över några personer. Många går bara över utan att tacka. men idag var det en ung tjej som vände sig om, log och tackade. Jag kan bara konstatera att leenden och glada miner är smittsamt. Även i stressen till och från jobb kan det vara värt att ge ett leende eller två till andra man möter. Det blir trevligare för oss alla. Jag ska själv bli mycket bättre på att se människor jag inte känner.

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

  1. lf

    Jag är mycket ute och cyklar och går i Umeå.Jag brukar tänka att så mycket mer vi trafikanter kunde samarbeta i trafiken för miljöns skull.Jag ser att gående många gånger trycker på knappen och bilkön stannar upp.Inom 10 sekunder är övergångsstället fritt.
    Biltrafikanterna är nästan till överdrift vänliga mot oss cyklister.Jag håller med ER,med glatt humör och lite smidighet kommer trafiken att flyta allt bättre

  2. Q A

    re:Vaeför ska man tacka dig?
    blir väl ett trevligare samhälle om vi tar varje tillfälle att le och vara vänliga mot varandra,blir bättre social sammanhållning, bättre hälsa och minskat moderat väljarstöd? ;o)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.