Edward Riedl (M)

Svensk tillväxt är rekordstark

Den svenska ekonomiska tillväxten är just nu rekordstark och tredje kvartalet i år ökade BNP med hela 6,9%. Våra statsfinanser är välskötta, industrin går för högtryck och jobben växer fram. Alliansregeringen sköter jobbet riktigt bra kan man konstatera.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Joel

    Hej igen.
    Läser din blogg med jämna mellanrum och ibland blir det en och annan kommentar. Nu har jag ett önskemål. Varför inte skriva ett inlägg om din syn på beslutet om att inte göra partibidragen mer transparenta genom att först låta piskan vina för att få med FP och C och sen ta stöd av SD. De senare som du varit duktig att kommentera när S gjort samma sak.

  2. Fredrik Gustafsson

    Det är ju strålande nyheter! Öppnar ju upp för en stark lönetillväxt och stora möjligheter att täppa till hål och brister välfärden så att den inte blir mer eftersatt.

    Möjligheternas land ni förvaltar nu så lycka till och jag hoppas att ni förvaltar läget på ett bra sätt som gynnar majoriteten av medborgarna.

  3. Edward Riedl

    Svar till Fredrik Gustafsson (2010-11-30 09:04)
    Det ser riktigt bra ut. Det innebär att välfärden får mycket nya pengar. men att påstå att den varit eftersatt de senaste åren är dock rent felaktigt med tanke på hur stora satsningar alliansregeringen genomfört.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.