Edward Riedl (M)

Sent ska syndaren vakna

Nu när Sverige utsatts för en självmordsbombare har socialdemokraterna bytt åsikt i ytterligare en fråga. När alliansen förra mandatperioden röstade igenom FRA (signalspaning) så var de röd-gröna stora motståndare till ingreppen i den personliga integriteten. Nu går socialdemokraterna ut hårt och meddelar att de överger ytterligare en tidigare röd-grön uppfattning. Jag kan bara konstatera: Sent ska syndaren vakna.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

 1. Leif

  Man undrar ju verkligen när syndaren ska vakna. När ska svenska politiker, även du Edward, förstå att vi behöver handlingsplan emot extremistiska islamismen. Men det lär ju inte hända i sverige då det är absolut förbjudet att kritisera invandrare. Nu har alliansen ägt det här landet i 4 år och denna handlingsplan finns ännu inte. Sluta skyll på alla andra och gör något själv för en gångs skull. Nästa självmordsbombare är säkert inte lika klantig, hans offers blod kommer hamna på alliansens händer om ni inte börjar agera!!!

 2. JonasE

  Det är ännu en baksida av detta terrordåd att sådana som du anvender detta som ursäkt till öka ingreppen i den personliga integriteten, förkrympa det öppna samhälle vi lever i !!.

 3. Edward Riedl

  Svar till Leif (2010-12-14 10:07)
  Vi behöver kunna hantera alla hot mot vårt land och våra medborgare. Det finns extrema grupper med politiska, etniska, religösa och geografiska förtecken som samtliga behöver hanteras.

 4. Edward Riedl

  Svar till JonasE (2010-12-14 10:48)
  Håller inte riktigt med dig. Vi från alliansen röstade igenom FRA mm för att se till att vi ska ligga steget före. När ett dåd nu väl skett byter socialdemokraterna hastigt fot i frågan. Din kommentar stämmer bättre in på dem än oss i den här frågan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.