Edward Riedl (M)

Det går bra för Sverige

Det går bra för Sverige. Med Europas mest välskötta statsfinanser, en av västvärldens snabbast växande tillväxtsiffror och en snabb jobbtillväxt är det kanske inte så konstigt att allt fler svenskar ser fördelen med allianspolitiken.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. Leif

    Egentligen så håller man ju med. Man har mer i plånboken, man lever helt enkelt ganska bra. Men misshandeln av dom svaga är det som gör att man inte mår speciellt bra ändå. Hoppas du hann se reportaget om Marie igår. Det är ju nästan så man skäms för att vara svensk.

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8304556.ab

    Vi kan inte ta hand om dom svaga men vi har som har jobb lever gott.

  2. Krister Klermalm

    Det går sämre för Kommunerna av eran politik. Underfinansierade kommuner, vår lands alltmer sjunkande skatteproduktions siffror och en sämre befolkningstillväxt är det kanske inte så konstigt att allt fler svenskar ser blindt med allianspolitiken.

  3. Krister Klermalm

    Tycker du att Försäkringskassorna och Arbetsförmedlingarna gör riktigt bra jobb? – Nej!! Det gör dem banne mig inte det. Här får du ordna läkarintyget åt AF trots det är dem som vill ha det, så tar det fem månader tills dem får läkarintyget. Och det gjorde den anställde själv åt AF för att handläggarn inte tog tummen ur någon kollegas röv.
    Ge dessa sparken och ge platsen åt dem som gör vettigt där på AF. Vad då välskött land? Det handlar inte enbart om att finanserna ska vara stabilt utan också tjänstesåsarna ska göra sitt för den blivande anställde. Utan att hamna ekonomisk trångmål av dessa.

  4. ceko

    Ja,så blir det när man först trycker ner för vanliga människor och sedan öppnar upp för ett litet löneutrymme. Men chefer och högavlönade (ex.vis riksdagsledamöter) har aldrig fått känna av Högerns krafter. Det är dumt att såga av den gren man sitter på, eller hur Edward?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.