Edward Riedl (M)

Vargdebatt i riksdagen

Idag har licensjakten på varg debatterats i Sverige. På vänstersidan handlar det om plakatpolitik skapad i Stockholm och Bryssel. Det finns ingen förståelse för att lokalsamhället måste få vara med och skapa en modern rovdjurspolitik. Alliansregeringen har på ett bra sätt vägt samman olika intressen och därifrån skapat en politik som ger goda förutsättningar för lokalsamhället att vara med och påverka samtidigt som vargstammen långsiktigt kan finnas kvar.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer

 1. Skogsägare

  Tycker mig ana en röd tråd genom vänsterpolitiken historiskt sett. Så länge ”det allmänna intresset” kan åberopas struntar man fullständigt i konsekvenserna för de som drabbas av besluten. Oavsett om frågan för tillfället rör progressiv skatt, hyresreglering, reservatsbildning eller deportering av kulaker till Sibirien.

 2. Nils

  varga ska bort här ifrån nu
  för gott det mina årsikt nu
  alla tamdjurs ägare dom ska
  utrotas vi ens kunna gå ut
  med hundar och barn om dom
  finns

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.