Edward Riedl (M)

Skolavslutning i Stadskyrkan

Förra veckan hade dottern skolavslutning i Stadskyrkan. Med sång och tal avslutades ytterligare ett läsår i ett sommarvackert Umeå. Det sägs att man sällan blir profet i sin egen stad. kanske stämmer det in även på Minervaskolan som verkligen uppmärksammats på nationell nivå för sitt arbete. Med en bra skolledning och fantastisk personal har de lyckats väl.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

 1. lf

  Ridel skriver under politiker bloggen.Du har också sagt att du skall svara på alla bloggkommentarer.Var finns dom?

 2. Edward Riedl

  Svar till lf (2011-06-25 23:24)
  Jag svarar på alla kommentarer – Dock inte samma dag.

  Sedan handlar min blogg – Vilket vi diskuterat många gånger – om både politik och livet i stort. Även om tyndpunkten är politik.

  Jag har fler än dig som läser bloggen och många vill ha just mixen av olika inlägg. ingen är som sagt tvingad att läsa varken bloggen eller alla inlägg. Men jag ser givetvis gärna att du både fortsätter och läsa och kommentera. Men det är ditt fria val…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.