Edward Riedl (M)

Hur kan det bli så här?

Läser en artikel på aftonbladet.se som först verkar så absurd att den inte kan vara sann. Ett ungdomsgäng knuffar en fyraåring av cykeln och kastar sedan sten på den hjälplösa flickan. Detta i Sverige! Hur kan ungdomar bli så fullständigt empatilösa?

Läs artikeln här.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

 1. Krister Klermalm

  Ja, det är tragiskt att sådant händer. Om ungdomarnas beteende emot henne är något som vi ska stävja så detta inte sker, dock helt hundra är svårt med mänskliga faktorn som spelar in här.

  Det första jag tänkte på är hur har ungdomarna det i sina liv, vilka är dessa samt vilken samhällsklass det berör.
  Det kan vara ett upplopp för det missnöje dem har för omgivningens uppmärksamhet jämte till dessa ungdomar. Har de fått respekt för vad de kan och vill göra etc.
  Ja, mycket tankar går till hur politiken kan styra människor till grymheter.

  Epmatilösa talar ni ur egen mun. Av hur ni behandlar de sjuka och har nedsättningförmåga samt dess kritik kring politik ni för och står i falskspel av sanningshalten med verkligheten.

  Ja, jag tänker vidare och finner vad för bakomliggande paramentrar ligger bakom på hur det ser ut ur det jag ser framför mig. Något mer än andra gör.

 2. Edward Riedl

  Svar till LeBe (2011-06-27 15:53)
  Om du med detta vill påstå att det ligger politiska förslag till grund för detta hur förklarar du då liknande vansinnesdåd under andra regeringar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.