Edward Riedl (M)

Alliansen stärks i opinionen

Igår kom en väljarbarometer från TV4/Novus som visar att alliansen stärks och har stöd av 48% mot de röd-gröna som tillsammans får 45%. I sammanhanget är det också viktigt att påpeka att de röd-gröna inte längre är ett gemensamt alternativ.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

 1. Conny Forsström

  Alliansen stärks och ju längre den får sitta vid makten desto mer kommer välfärdssamhället att urholkas. Efter tio år till med en kapitalistregering kommer vi inte längre att känna igen detta samhälle.

 2. Edward Riedl

  Svar till Conny Forsström (2011-10-20 21:05)
  Det kanske är så att människor nu vet att er tomma retorik inte stämmer med verkligheten då de ser att vi stärkt välfärden och fått Sverige på fötter igen. I ett europeiskt perspektiv sticker vi ut som välskött land med ordning och reda.

 3. Krister Klermalm

  Så all upropen, medial uppmärksamhet av illa ställd med systemen, krassa verklighet osm äben tåder på min blogg är alltså tomhet för dig. Vi sticker ut som ilal skött med oordning o hvoreda med mänskliga rättigheterna så pass att EU har sagt sitt också. Vaddå välskött välfärd, nä nä, det går itne folket på, en med kalla retoriken ”Jag kan inte kommentera det enskilda fallet”. Svag mycket svagt svar med hur det är för den massa som har blivit drabbads av era refomrer kring sjukförsäkringen mm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.