Edward Riedl (M)

Lotta Engberg och Carl Bildt sjöng tillsammans

I helgen som gick (torsdag till söndag) hade vi vår moderata partistämma i Örebro. Jag kommer i flera inlägg i veckan både skriva om de politiska besluten och lägga ut en del bilder. Men förutom det träffar man många gamla vänner. På den första bilden är min gamle vän Fredrik Saweståhl som numer är kommunalråd i Tyresö och ordförande för öppna moderater (vårt hbt-nätverk i partiet). Men den stora höjdpunkten var nog ena kvällen när Lotta Engberg bjöd på både show och sång. Hon fick även med sig Carl Bildt upp på scen och sjöng "fyra bugg och coca cola" nu snart 20 år senare duett med honom. Efter hennes uppträdande krockade vi ihop på väg ut från Conventum om hamnade i samtal en kort stund.

Edward Riedl (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.