Edward Riedl (M)

Kim IL Jong är död

Nordkoreas diktator har avlidit och tronskifte pågår. Mycket lite pekar på att det skulle leda till positiva reformer för en prövad befolkning. Tråkigt nog finns det mycket litet intresse för att störta regimen. Kina verkar dessutom frukta stora flyktingströmmar om regimen faller vilket snarast indikerar att deras intresse är att regimen överlever och stabilitet kvarstår.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. Elof Näslund

    Edward Riedl (M) har i VK 19/12 en lång och tröttsam artikel om hur högerregeringen framgångsrikt bekämpar barnfattigdomen genom sin s k ”arbetslinje”, dvs jobb i stället för bidrag. Samma dag finns en artikel i Aftonbladet om hur barnfattigdomen ökat under högerstyret. Och detta gäller också den totala arbetslösheten. Och samtidigt har Edward Riedl och hans medskyldiga i högerregeringen försökt, och i många fall också lyckats, knäcka arbetslösas, sjukas och pensionärers tillvaro genom brutla försämringar (Obs inte reformer) av våra trygghetsförsäkringar. Och detta påstås vara en arbetslinje, när det i själva verket är ett grymt angrepp mot utsatta människor, som högerregeringen verkligen lyckats driva till utanförskap. Först driver man människor till utanförskap och sedan angriper man dem för att lata, arbetsskygga, simulanter och pensionärer = i själva verket samhällsparasiter. Du Edward Riedl och dina medskyldiga, inkl C,KD och FP, har orsakat landet Sverige stor skada, som på sikt kommer att vara till skada även för de människor ni hittills har köpt via skattesänkningar.
    Att fortsätta prata vitt och brett om ”arbetslinjen” lär väl med tiden avslöjas som den bluff den är, oavsett att hur många artiklar du och dina allierade lyckas plantera i den dominerande borgarpressen.

    God Jul förresten. Om du inte lyckas få ihop pengar till skinkas kan du väl liksam så många andra vända dig till stadsmissionen, kyrkan etc.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.