Edward Riedl (M)

Fredagsmys

Efter en tid med mycket jobb och lite tid hemma med familjen så är det snart fredagsmys hemma i Umeå. Hur roligt arbete man än har och hur viktigt man än tycker det är måste man ta sig tid till vila och eftertanke tillsammans med de närmaste. Jag önskar er som läser min blogg en trevlig fredagskväll.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. Leif

    Hoppas du slänger en tanke på dom utförsäkrade ikväll då du har tid för fredagsmys. Det är dom värda, tycker inte du?

  2. Edward Riedl

    Svar till Leif (2012-01-27 17:15)
    Jag ägnar många tankar åt alla människor. Men framförallt är jag med och både utvecklar och förverkligar en politik som gör att vi ger alla människor möjligheten att komma tillbaka. Men ibland så umgås jag bara med familjen och tänker inte på något annat än just att ta hand om de allra närmaste.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.