Edward Riedl (M)

Spännande tider i politiken

Med Magdalena Andersson som ny Ekonomisk-politisk talesperson kan debatten framöver bli spännande. Inte pga de hyllningar hon nunfår utan mer därför hon gillar alliansens ekonomiska politik i grunden vilket hon redan meddelat. Hon gillar jobbskatteavdraget och mycket annat hennes parti varit emot och bekämpat. Många talar om att det nu blir match igen. Det vore välkommet. Däremot tror jag den riktiga matchen kommer att utspelas i en socialdemokrati som kommer få svårt att hålla ihop. Höger och vänsterfalangerna kommer troligen att dra mycket ojämnt framöver. Men den politiska debatten kommer att bli mycket intressant. Dessutom vill Magdalena stå för stabila statsfinanser precis som alliansen och Anders Borg. Då blir det problem för den socialdemokratiska löftesmaskinen.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. lf

    Du ska nog inte oroa dig för socialdemokraternas politik.
    Du ska nog mer oroa dig för moderaternas vikande opinionssiffror.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.