Edward Riedl (M)

Grattis Terese Andersson och grattis MUF Västerbotten

MUF Västerbotten hade sin stämma i helgen som var. Jag fick förtroendet att sitta ordförande under mötesförhandlingarna vilket var mycket roligt. Det var långa debatter där argumenten prövades presis så som det ska vara på en stämma. Terese Andersson blev omvald som ordförande för MUF i Västerbotten. Stort grattis till Terese men också till distriktet som fortsatt får en duktig och engagerad ledare med hjärtat på rätta stället. Isac Öberg valdes till förste vice ordförande och Natalja Kaganovitch blev vald som andre vice ordförande. Till övriga ledamöter av styrelsen valdes Linda Jervik Steen, Lisa Nilsson, Viktor Sjödin, Joakim Stighäll, Beatrice Backman och Oskar Tegby. Stort grattis alla som blev valda och lycka till i arbetet i ett av Sveriges mest framgångsrika MUF-distrikt.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.