Edward Riedl (M)

Svenska folket har fortsatt störst förtroende för Fredrik Reinfeldt (M)

Mediaspelet pågår för fullt. All media vill just nu skriva upp Löfven och hans socialdemokrater med precis samma iver som de sågade Juholt. I det mediaspelet beskrivs regeringen i allmänhet och Fredrik Reinfeldt i synnerhet i negativa ordalag. Så ser det ut. Dessutom har läget i svensk politik varit mycket märkligt då Juholt ledde socialdemokratin eftersom regeringen mellan val hade stort övertag på oppositionen. I vanliga fall straffas regeringar mellan valen och har de skött sig och har kloka tankar om framtiden så belönas regeringar i val. Vi ser alltmer ut att närma oss ett normalläge i politiken och om Löfven bara undviker misstag kommer socialdemokratin att kunna flörta med väljarna ett tag framöver vilket kommer att ge avtryck i opinionsmätningarna. Men desto närmre valet vi kommer desto skarpare kommer frågorna om vem Löfven vill bilda regering med att ställas och vilken politik de avser att driva och hur den ska gå ihop. Trots att vi närmar oss normalläge i svensk politik konstaterar jag att statsminister Fredrik Reinfeldt fortsatt är den partiledare som har störst förtroende i svensk politik trots att han beskrivs väldigt negativt just nu i media. Jag välkomnar den politiska debatten och ser fram emot valet 2014. Vi moderater och alliansen har fortsatt den bästa politiken för Sverige.

Läs mer här , här, här och här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

4 kommentarer

 1. Roggan

  Det kommer bara att gå uppåt för Löfven. Svenska folket vill vill ha ett bättre samhälle även för den fattige. Samt vill vi inte ha ett utanförskap som Fredde lyckats öka.

 2. lf

  Du kan komma med vilka kurvor som helst.Nu kommer socialdemokraterna på bred front.Varför kan du inte erkänna det.I ett normalläge kommer Löven att kunna flörta med väljare och göra poäng.Mediaspelet pågår för fullt
  Vad kallas det då moderaterna ”flörtar” med väljare?
  Edvard Riedl du är riksdagsman.Jag har aldrig hört en så billig förklaring som din blogg.

 3. Edward Riedl

  Svar till Roggan (2012-02-29 14:29)
  Jag håller varken med dig om verklighetsbeskrivningen eller att Löfven skulle vara ett bättre alternativ. Efter valet vet vi vad majoriteten av befolkningen tycker.

 4. Edward Riedl

  Svar till lf (2012-02-29 19:21)
  Nu förstår jag inte riktigt. Jag läser bara vad siffrorna säger just nu. Jag tror däremot som dig att S kommer att ha en uppgång nu under en tid. Däremot tror jag att det kommer att ändras när vi närmar oss valet och det blir tydligare vad S står för och med vilka de avser att regera om de skulle vinna valet 2014.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.