Edward Riedl (M)

Försvarsministern avgår

Försvarsminister Sten Tolgfors (M) avgår på egen begäran. Presskonferensen sker klockan 11.00. Alldeles oaktat vad som ligger bakom beslutet så är det mycket tråkigt då Sten Tolgfors varit en mycket duktig och uppskattad minister.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. ceko

    Han är den 4:e moderate ministern som tvingas sluta. Före honom var det Littorin. Och före honom var det 2 damer som hade gjort oegentligheter. Visst är det märkligt på så kort tid så många som måste sluta. Beror det på att moderater struntar i lagar och förordningar. Det tråkiga om Tolgfors var att inte oppositionen begärde misstroendevotum. Men snart är det val och då försvinner alliansen, tack och lov.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.