Edward Riedl (M)

Läget i Syrien allt mer allvarligt

Läget i Syrien blir hela tiden allt värre. Enligt upppgifter har cirka 13 000 människor dödats sedan upproret startade. Numer sker det regelrätta avrättningar av hela familjer. Omvärldens reaktioner har varit skarpa fördömanden och nu börjar allt fler länder ta hem sina ambassadörer och utvisa Syrens ambassadörer i utlandet. Annan är på plats och förhandlar med regimen. Men snart måste omvärlden gå från ord till handling. Vi kan inte längre stå på sidan och se på när människor i massor mördas av den egna regimen. Torts världssamfundets idag redan ansträngda insatser på flera håll måste snart Syrien prioriteras. Om inte våldsamheterna upphör och Assad lämnar ifrån sig makten krävs det en militär insats för att förhindra fortsatta övergrepp och mord.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. seöver

  Du kanske ska läsa lite fördjupande artiklar som ang. syrien och konflikten. Det finns alltid 2 sidor av myntet. För din egen skull sluta skapa din världsbild via aftonbladet och expressen.

 2. Jenny Nilsson

  Refererar vänligen vissa artiklar som kan förstärka dig i detta kriget som Allians driver mot mänskligheten:
  Missing Links: En dokumentär om judisk falseflag-terrorism
  Red. Nationalist.Se 14 mars 2012

  Vad har bombningen av hotellet King David och attacken på USS Liberty gemensamt? Båda är så kallade falseflag-operationer som utförts av den judiska rasiststaten Israel.

  Engelska Wikipedia har försökt definiera begreppet, vilket översätts till:
  ”Falseflag-operationer ämnar att se ut som om de utförs av andra parter än de som utfört dem i verkligheten. […] Falseflag är inte begränsat till krig och upprorsbekämpning och kan användas under fredstid.”

  Jan Milld släppte nyligen en Youtube-video i detta ämne där han belyser en intervju som iranska Press Tv gjort med Dr. Alan Sabrosky. Sabrosky har länge arbetat på prestigefyllda positioner inom det amerikanska militärsamfundet och enligt honom utfördes 11 september-attackerna av judisk underrättelsetjänst.

  I dokumentären Missing Links granskas den judiska statens historik av falseflag-terrorism. Även judisk aktivitet före, under och efter 11 september-attackerna kartläggs ingående.

  ”Medelst bedrägeri skall du föra krig”, Mossads motto.

  http://www.nationell.nu/2012/03/14/missling-links-en-dokumentar-om-judisk-falseflag-terrorism/
  kommentarer till “Missing Links: En dokumentär om judisk falseflag-terrorism”
  Peter H. Norrland skriver:
  Tack så mycket, den ska jag se ikväll och även ladda

 3. Edward Riedl

  Svar till seöver (2012-06-04 17:51)
  Det finns alltid olika vinklar på alla konflikter. Däremot menar jag att omvärldens uppgift i första läget handlar om att garantera grundläggande säkerhet.

 4. Edward Riedl

  Svar till Jenny Nilsson (2012-06-04 21:53)
  Jag tror du och jag har väldigt olika uppfattningar om sakernas tillstånd. Min uppfattning är fortsatt att omvärlden har ett ansvar när oskyldiga människor mördas av den egna regimen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.