Edward Riedl (M)

Matfusket är inte ok

Återigen visar det sig att det finns matbutiker som fuskar med datummärkning av ostar, köttfärs och fisk. Mat packas om för att vi ska tro att maten är färskare än den faktiskt är. I vissa fall verkar det dessutom vara så att vissa varor sytematiskt packeteras om för att få bättre datum. Det är bra att det här uppmärksammas och att vi därigenom får en diskussion. Däremot verkar medias ljus återigen riktas mer skarpt mot en aktör trots att det verkar vara flera olika kedjors butiker som ägnar sig åt att lura sina kunder. Som kund skulle jag ha svårt att återkomma till en butik som medvetet försökt lura mig.

Läs mer här .

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

3 kommentarer

  1. lf

    Ja,det är bra att du jagar fusket.Det fuskas inom livsmedelsbranschen,inom äldrevården,sjukvården och inom skolan m.m.
    Har du analyserat.Det går ju inte bara säga att det inte är ok.
    Du som riksdagsman och har synpunkter på det mesta,måste väl kunna analysera vad det beror på.Om man som ledande politiker kan påtala en massa fel utan att ha på synpunkter på lösning då gör man nog det lätt för sig.

  2. Max

    Men hallå! Du glömde bort att skylla på sossarna och vänsterpartiet! Det är ju nämligen standard inom den borgerliga alliansen att så fort nåt negativt uppdagas, oavsett om det är regnig midsommar eller gång mot röd gubbe eller fusk med mat så ska allting skyllas på vänster/sossarna.

    Skärpning!

  3. Edward Riedl

    Svar till lf (2012-06-19 19:55)
    Nu gör vi en hel del för att komma tillrätta med sådant. Ibland behöver vi inte ens stifta nya lagar av den enkla anledningen att lagarna redan finns och ska efterföljas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.