Edward Riedl (M)

Alliansen har sänkt skatten för pensionärerna vid tre tillfällen sedan valet 2006

Här om dagen hade jag inne en insändare i VK om att alliansen sänkt skatten för penionärerna vid tre tillfällen, höjt bostadstillägget för de med lägst pensioner och mycket annat.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

4 kommentarer

 1. Petter

  Men jag som enskild företagare fick höjd skatt när Alliansen kom till makten. Det fanns ett generellt avdrag på egenavgifterna, det avdraget tog ni bort. Visst, det återinfördes för år 2010. Men vid årets deklaration stod det att läsa att avdraget är på väg bort, igen.

  Dessutom ska jag behöva deklarera två gånger per år (skatten i feb) bara för att EU så vill. Den veka Alliansregeringen viker sig för det patetiska EU.

  Och ni fortsätter att vräka ut pengar över dem som mycket väl skulle kunna försörja sig själva men som väljer att inte göra så.

  Alliansen är företagarfientliga!

 2. Conny Karlsson

  Faktum kvarstår vi pensionärer betalar mer skatt än de som jobbar, och det har alliansen skapat under sin tid vid makten. Varför skall vi betala mer i skatt på våra låga pensioner.

 3. Edward Riedl

  Svar till Petter (2012-07-23 11:31)
  Jag förstår din ilska över just det som du beskriver. men att gå så långt som att kalla alliansen företagarfientliga tycker jag är en överdrift.

 4. Edward Riedl

  Svar till Conny Karlsson (2012-07-23 12:12)
  Därför att vi behöver fler som arbetar för att kunna fortsätta förbättra även för pensionärerna valde vi att sänka skatten för de som arbetar först. Men vinsterna av detta har även kommit pensionärerna till del.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.