Edward Riedl (M)

Starkt stöd för alliansregeringen

Skops senaste opinionsmätning visar att 54% av svenska befolkningen tycker att alliansregeringen gör ett bra jobb. 36% tror att en röd-grön regering skulle göra ett bättre jobb. Siffrorna är tydliga – Alliansregeringen har en starkt stöd. Dessvärre är det svårt att tro det när man läser medias rubriker som snarare handlar om att regeringens förtroende sviktar och att Stefan Löfven är frälsaren.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

8 kommentarer

 1. Leif

  Man blir så less, fast ska man vara ärlig så är det ju inte bara moderater som håller på såhär. Läser man undersökningen så ser man att stödet för Alliansen sjunkit. Men som sagt, alla gör såhär. Varför förstår inte ni politiker att just liknande grejer gör bara att vi som har lite koll, bara föraktar er ännu mer. Sen att journalisterna inte gör sitt jobb och påpekar detta är ju ännu mer bedrövligt. Men Reinfeldt har nog rätt, Svenskarna är det sovande folket

 2. Krister Klermalm

  Det får tas med nypa salt om denna undersökning om regerings dugligheten. Ni i Alliansen är ändå i minoritets ställning att frågan om svararna tänker på vad för fråga som gäller har fått stöd av de andra opinions partierna för att genomföra dessa. Döljer ni sprickorna i alliansen och fick dessa av er är ärliga om så skulle siffrorna sett ut annorlunda. De andra partierna V, S och Mp är ändå tydliga med var de står i politiken jämfört med Alliansens partier gör. Sedan får det inte glömmas att de sittande bildade regering har alltid haft ett övertagande siffror än opinionen. Så hade det varit Mp majoritets regering så skulle siffrorna för det också vara höga.

 3. Christer

  ”Lågt förtroende för regeringens jobbpolitik

  Publicerad 2012-07-05 12:05 i DN

  Alliansens jobbpolitik får tummen ner i en ny undersökning från Sifo. Den visar att de rödgröna partierna har högre förtroende när det gäller insatser för att skapa arbeten.”

  Det är inte vad jag kallar starkt stöd men –

  Det är bara att välja vilken undersökning man vill beroende på vad man vill påvisa.

 4. lf

  Men jag måste fråga dig Edvard.Det har varit en lång period då alliansregeringen fått dåligt stöd i oppositionsmätningar,varför var du inte aktiv på bloggen och försökte kommentera och förklara den situationen.
  Nä, Edvard du är en medgångspolitiker och kommer förmodligen aldrig att kunna hantera en motgång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.