Edward Riedl (M)

Alliansen tar ansvar för Sverige som det enda realistiska regeringsalternativet

Igår läste statsminister Fredrik Reinfeldt (M) upp alliansregeringens sjunde regeringsförklaring! Regeringen består av fyra partier som både vill och kan regera tillsammans. Resultatet av vårt arbete är Europas mest välskötta och välmående ekonomi. Mot oss står fyra politiska partier som ger fyra olika svar på vad de vill göra istället. Slutsatsen är därmed att Sverige fortsatt bara har ett regeringssalternativ.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

9 kommentarer

 1. Daniel

  Struntprat. Det enda ni tar ansvar för är er själva, på bekostnad av alla andra. FP och Bibeldemokraterna är på eller under fyraprocentsspärren, och det enda C kan bidra med är en massa tjafsande samt bortslösande av skattemedel. Borgarna är lika blåa som alltid, och helt ointresserade av folket.

  Jag tycker att du i fortsättningen kan sluta ljuga. Bara det vore ett steg framåt.

 2. Adrian

  Men herregud! Har Sverige bara ett regeringsalternativ, detta är ju oerhört bekymrande att höra. Det här är ju inte alls bra för vårt land och vår demokrati. Det som förbryllar mig ännu mer, är att du verkar vara nöjd över detta. Riedl är inte du för full demokrati?

 3. JonasE

  Frågan är bara hur många partier som klarar 4% spärren nästa val i Alliansen, blir det 4 ??, 3 ??, eller bara 2 ??…….blir inte mycket till regeringsalternativ kvar av det inte !!.

 4. Edward Riedl

  Svar till Adrian (2012-09-19 12:24)
  Jag kan bara ta ansvar för vår regeringsallians. Sedan är det upp till den politiska oppositionen att se om de kan samlas kring en gemensam politik där de kan utmana sittande regeringsalternativ. men precis som dig menar jag att en demokrati mår bättre av tydliga alöternativ att bära regeringsmakten.

 5. Edward Riedl

  Svar till Erik (2012-09-19 13:19)
  För den som vill är det fritt att flytta till Norge och arbeta. Men man ska vara lite försiktig men att köpa alla ”guld och gröna skogar”-beskrivningar för att inte bli besviken.

 6. stefan

  Ja, förhoppningsvis har fler vaknat till när det är dags för val. Sittande regering har ju med klarhet bevisat sin totala inkompetens. Inte ett smack har dom lyckats med! Arbetslösheten och det s.k ”utanförskapet” når snart nivåer man inte ens kunnat drömma om. Skillnaden mellan ”folk och fä” har ökats och slaveriet har återinförts. Men det är ju helt i linje med moderat ideologi, så vem är förvånad!?
  Sedan kan ni ju försöka samlas själva innan du anklagar oppositionen för att ha olik ståndpunkt i vissa frågor. Småpartierna (C) och (KD) – ja (FP) också för den delen – är ju tvungna att profilera sig för att inte försvinna i moderaternas skugga. Vilket dom ju gör med den äran (ironi!). Och det enda dessa moderater har att ta till (oavsett vad det gäller tydligen) är SÄNKTA SKATTER! Vilket förstås mest gynnar era egentliga väljare – dom som redan har tillräckligt! Åtta år till spillo får räcka!
  Slutligen kan jag dock med glädje konstatera att du börjat svara på inläggen. Visserligen inte mycket till svar… men ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.