Edward Riedl (M)

Nästa års statsbudget

Igår presenterade jag och allianskomraterna i länet nästa års statsbudget på Umeå universitet. Umeå universitet är en av de stora vinnarna i budgeten eftersom vi satsar på att rusta Sverige som kunskapsnation. Mycket av det som ingår i nästa års budget är reformer och åtgärder för att just göra Sverige konkurrenskraftigt på den globala marknaden. Dessutom fortsätter vi att stärka välfärden. Allt detta gör vi samtidigt som ävriga länder i Europa lägger sparpaket, skär i pensionerna och försämrar välfärden. Sverige har idag en unik position i Europa eftersom vi skött statsfinanserna väl och lyckats med jobbpolitiken.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

2 kommentarer

 1. Viktor Andersson

  Självfallet Herr Edward Riedl. Vi Moderater fortsätter att rusta upp Sverige. Jag tycker att det är jättebra att vi lyckades rusta upp Sverige med bland annat jobb coach. Det var ett fantastiskt lysande strategi från vår sida här är resultatet.

  Det är så här man skapar jobb! Obs se videon nedan!

  Mer jobb coach i UMEÅ tack! Jag som jobbcoach har fortfarande inte lekt oj mena använt alla mina trick än.

  http://www.youtube.com/watch?v=4xLctDYb7PI&feature=player_embedded

  Heja Moderaterna framåt tillsammans!!

 2. Edward Riedl

  Svar till Viktor Andersson (2012-09-25 00:54)
  Du är i din fulla rätt att inte tycka om den reformen. Visst har det funnits brister. Men i stora delar har den fungerat väl och stöttat arbtslinjen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.