Edward Riedl (M)

Moderaterna går framåt

Moderaterna går framåt med 1,7 procentenheter till 31,9 procent i den senaste väljarbarometern från Novus samtidigt som socialdemokraterna backar med 0,9 procent till 33,9 procent. Det blir allt tydligare att moderaterna och socialdemokraterna nu över tid är jämnstora partier med den stora skillnaden att socialdemokraterna inte har några samarbetspartier. Det gör att alliansregeringen fortsatt är det enda realistiska regeringsalternativet i svensk politik. Vill socialdemokraterna göra anspråk på regeringsmakten kommer väljarna sannolikt att kräva att veta med vem socialdemokraterna tänker samarbeta och vad det innebär för politiken. För just nu spretar det ganska rejält mellan de politiska förslagen från socialdemokraterna, miljöpartiet och vänsterpartiet.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

8 kommentarer

 1. Daniel

  Jag förstår inte varför jag ens går in på din blogg. Det måste vara nåt slags masochistisk ådra hos mig, för det enda du gör är att fortsätta gasta ut propaganda precis som grisarna i Animal Farm.

 2. lf

  Men du Riedel,du som lägger så stor vikt vid oponionsmätningar åtminstone då de pekar uppåt för er.Då är de att lita på.
  Men om vi skall lita på dessa så kommer ju Centern och KD att åka ut.
  Vad har du då för regeringsalternativ?

 3. JonasE

  Ju högre opionssiffror för Moderaterna, ju större oro känner sjuka och arbetslösa, då Moderaternas politik går ut på att fattig göra och sparka på dessa !!.
  Ve den som blir sjuk eller arbetslös i Moderaternas Sverige !!.

 4. Edward Riedl

  Svar till JonasE (2012-09-28 05:14)
  Du har rätt till din uppfattning. Jag delar den inte och uppenbarligen inte de flesta väljarna heller enligt de senaste två valen.

 5. Edward Riedl

  Svar till stefan (2012-09-29 10:25)
  Du fick några i bloggen. För mer heltäckande analyser föreslår jag de olika tidningarna, tv och radio. Dock är inte heller de särskilt heltäckande om sanningen ska fram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.