Edward Riedl (M)

Ny attack med grön laser

Natten mot idag skedde återigen en ny attack med grön laser. Den här gången var det en busschuafför som utsattes för detta. Jag har både skrivit och motionerat om detta i Sveriges Riksdag. Jag menar att det borde införas restriktioner mot de mest kraftfulla laserpekarna. De som utsätts för dessa attacker riskerar synen och eftersom busschaufförer och flygplanspiloter i tjänst är några av de som utsätts för detta riskeras även deras passagerare.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Pingback: Nya attacker med grön laser | Edward Riedl (M)

  2. Pingback: Mer vetenskap i politiken behövs, till icke-fysikern Edward Riedl | MMN-o | Blog

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.