Edward Riedl (M)

Det känns tryggt med Anders Borg (M) som finansminister

 Igår var finansminister Anders Borg (M) på den moderata riksdagsgruppen och gick igenom det ekonomiska läget. Det finns stora risker i de europeiska ekonomierna  som om de får problem kommer att påverka även Sverige eftersom en stor del av vår export går till dessa länder. Samtidigt känns det tryggt att veta att få länder är så väl rustade som Sverige för att just möta besvärligare tider. Jag är glad att sveriges finansminister heter Anders Borg (M) och inget annat.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

10 kommentarer

 1. Marianne Johansson Bygget Mosekälla

  Heter Sveriges stadsminister Anders Borg??
  Det kan också hända att alla arbetslösa, utförsäkrade och övriga som hamnat i ”utanförskapet” inte delar din uppfattning!

 2. ceko

  Det känns säkert tryggt och bra för högavlönade och rika med Anders Borg. Men för övriga grupper är det betydligt värre. De har fått det sämre och lär så förbli till valet 2014 med högern i styret.

 3. JonasE

  Samtidigt så kommer det städigt rapporter på hur Borg har bromsat tillväxten men sin politik, från SEB bland annat, och sen så har ju Borg och Alliansens trixande med trygghetssystemen försämrat köpkraften för en stor del av befolkningen med sin utförsäkringspolitik, och slakt av A-kassan, och det har knappast gynnat tillväxten !!.

 4. Bergis

  Det känns kanske tryggt för politiker med höga löner. Kostnaderna för jobbskatteavdraget som kunde ha gått till att anställa unga går nu ner i fickorna på redan välbeställda politiker.

 5. Edward Riedl

  Svar till Marianne Johansson Bygget Mosekälla (2012-10-24 07:52)
  Sveriges finansminister heter Anders Borg… Stadsminister har vi ingen. Däremot har vi en statsminister som heter Fredrik Reinfeldt.

 6. Edward Riedl

  Svar till Bergis (2012-10-28 07:51)
  Mycket märklig kommentar. Jobbskatteavdraget har gett vanligt hårt arbetande människor med helt vanliga jobb mer i plånboken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.